Kontrolluesi i pajtueshmërisë


Sistemet e dëgjimit "HANSATON" janë të pajtueshme me shumë telefona me "Bluetooth", duke përfshirë telefonat me sisteme operative "Apple" ose "Android".  Për të parë nëse telefoni juaj është i pajtueshëm me aparatet e dëgjimit "HANSATON", futni informacionin e telefonit në fushën e duhur më poshtë.  

Aparatet e dëgjimit "HANSATON FOKUS", "STRATOS", "EXCITE Pro" dhe "EXCITE":  


aparatet e dëgjimit të transmetimit "sound SHD":