Teknologjitë
e dëgjimit


"HearIntelligence" mbështet dëgjimin tuaj natyral


Teknologjia "HearIntelligence" është zhvilluar nga "HANSATON" me qëllimin për të përmirësuar funksionet dhe proceset natyrale të dëgjimit te njeriu.Ndërveprime të lehta

Teknologjia "HearIntelligence" percepton mjedisin akustik në mënyrë sa më të ngjashme me atë të natyrës. Ai përdor teknologji novatore për të mbështetur ndërveprimet e ndërlikuara ndërmjet tingullit hyrës, veshit dhe trurit. Ndërveprimet e lehta ndërmjet çdo veçorie janë të konceptuara për të rikrijuar dëgjim shumëdimensional për lidhje sa më realiste me mjedisin akustik në një shumëllojshmëri situatash sociale.


HANSATON FOKUS - përjetoni teknologjinë tonë më të fundit të dëgjimit

Spikasni në festën e radhës me StereoBeam
 
Shijojeni xhiron e radhës me makinë duke pasur Dynamic SpeechBeam në makinën tuaj


Teknologjia "HearIntelligence" përfshin veçori të zhvilluara në mënyrë specifike për t'ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme të dëgjimit dhe mund të krijojë një cilësi tërësisht të re jete me familjarët dhe miqtë tuaj.*
 

Burimi: "Evaluation of the Social and Economic Costs of Hearing Impairment", October 2006, Hear-it AISBL.Testi i dëgjimit online

Testoni dëgjimin nga shtëpia me anë të testit të ri të dëgjimit online.

Mësoni rreth dëgjimit

Veshët tanë janë organe ndijore komplekse. Dëgjimi i mirë ndihmon në stimulimin e vazhdueshëm të trurit.

Aparatet e dëgjimit

Shihni aparatet më të fundit të dëgjimit për të kuptuar se cili është i duhuri për ju.