Aksesorët  e dëgjimit

Aksesorë me valë

që mundësojnë përdorimin optimal të më shumë burimeve dëgjimore.

Lehtë për t'u lidhur.Aksesorët "HANSATON"

            

Teknologjia moderne bën të mundur shumë gjëra. Telekomanda inteligjente, pajisje TV/multimediale për aparatet tuaj të dëgjimit dhe aplikacione për komandimin e cilësimeve me një klikim - "HANSATON" ka marrë shumë prej avantazheve që i ofron bota e novacionit dhe i ka kthyer ato në zgjidhje të bukura e të thjeshta të teknologjisë së lartë. Për ju, kjo nënkupton më shumë komfort, fleksibilitet dhe liri.


TV Connector

Lidhësi i televizorit e bën të lehtë dërgimin e audios nga televizorët dhe pajisjet e tjera audio, si sistemet stereo, drejtpërdrejt në aparatet tuaja të dëgjimit. Shumë njerëz mund të shijojnë cilësinë më të lartë të zërit dhe të shikojnë TV ose të dëgjojnë muzikë deri në 15 metra larg nga lidhësi i televizorit.


Shkarkoni aplikacionin stream remote App

Rregullimet dhe informacionet më të rëndësishme janë të disponueshme nga ekrani bazë, si rregullimi i volumit, kalimi i shpejtë në cilësimet më të qeta ose më të qarta, si dhe njohja e programit aktual dhe niveleve të baterisë.In-App Lifestyle Analyzer

Aplikacioni mund të ofrojë njohuri për një stil jetese të dëgjimit personal - sa kohë shpenzohet në lloje të ndryshme mjedisesh. Me aparatet e dëgjimit të rikarikueshme, ai gjithashtu mund t'ju tregojë numrin ditor të hapave dhe minutat aktive për ditën, si dhe statusin e karikimit të aparateve të dëgjimit.


Produktet e pastrimit dhe të kujdesit "HADEO"

Produktet "HADEO" janë zhvilluar posaçërisht për sistemet e dëgjimit "HANSATON" dhe mund të rrisin funksionalitetin dhe jetëgjatësinë e sistemeve të dëgjimit.

Mësoni rreth dëgjimit

Veshët tanë janë organe ndijore komplekse. Dëgjimi i mirë ndihmon në stimulimin e vazhdueshëm të trurit.

Aparatet e dëgjimit

Shihni aparatet më të fundit të dëgjimit për të kuptuar se cili është i duhuri për ju.